Gülveren Şehit Umut Coşkun İlkokulu

Adres
BAHÇELERÜSTÜ MAH. 69 SK. GÜLVEREN ŞEHIT UMUT COŞKUN ILKOKULU BLOK NO: 4/1 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Atatürk İlke Ve İnkılapları Doğrultusunda, Milli Eğitimin Amaçlarına Uygun Olarak, Paydaşların Mutluluğunun Sağlandığı, Mevcut İmkanların Etkin Ve Verimli Kullanıldığı, Sürekli İyileştirme Çalışmalarının Yapıldığı, Emsallerine Örnek Teşkil Eden Bir Okul Oluşturmaktır.
Misyon
0 -Atatürk ilke inkılapları ile milli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik ve eleştirel düşünce yapısı gelişmiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti için de olan öğrenciler yetiştirmek,  -Milli eğitimimizin mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz imkanları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmesi için etkin bir biçimde kullanmak,  -Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmek,  -Gerek uygulanmakta olan eğitim ve öğretim süreci, gerekse bu sürecin sonucunda, emsallerine örnek teşkil eden bir okul olmaktır.
2022 AKIL ZEKA OYUNLARI İLÇE 3. LÜĞÜ
08:50- 14:30
Doğal Gaz
Ulaşım
Ulus tan Bahçeler üstü toki dolmuşuna binildiğinde okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca trene binildiğinde Saimekadın tren istasyonunun okulumuza yürüme uzaklığı 7-10 dk dır.
ADRES: Bahçeler üstü mah. 69. Sok No: 4/1 Mamak/ ANKARA
İLÇE Merkezi 1 km