Ağu

2023-2024 egitim öğretim yılı için ANASINIFI ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ lacivert lastikli eşortman ve üzerine yakalı kırmızı tişört şeklinde belirlenmiştir.

İLKOKUL öğrenci kıyafetlerimi değişmemiştir. Erkek öğrencilerimiz lacivert lastikli pantolon ile yakalı mavi tişört , kız öğrencilerimiz lacivert lastikli pantolon veya şort etek ile yakalı pembe tişört şeklinde devam etmektedir.

NOT: HİÇBİR ESNAF İLE ANLAŞMA YAPILMAMIŞTIR. İSTEDİĞİNİZ YERDEN ALABİLİRSİNİZ.

Nis

Yaygın eğitim  hizmetlerinin geniş kesimlere ulaşması ve hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi amacıyla ilimizde bulunan hayat boyu öğrenme kurumları 2022 yılında planladıkları sosyal ve kültürel etkinliklerin kamuoyuna duyurulması için   "Kültür ve Sanat Etkinlik Atlası" hazırlamışlardır.

Yaygın eğitim hizmetlerinin geniş kesimlere ulaşmasına ve hayat boyu öğrenmeye katılımın artmasına katkı sağlayacağı düşünülen bu etkinlikleri; sosyal ve kültürel katılımı özendirmek, yerel-bölgesel-ulusal düzeyde kültür sanat alışverişini geliştirmek, kültürel değerlerimizi tanıtmak, yaşatmak ve yaygınlaştırmak amacıyla  Okulumuzun internet sayfası paylaştık.