Ock

3. Sınıf öğrencilerimiz Dönem Sonu Etkinlikleri Kapsamında Hitabet Etkinliği gerçekleştirdiler. Arkadaşlarına hitap eden öğrencilerimziden kimi muhtar adayı, kimi bilim insanı, kimi milli eğitim bakanı oldu.3/E sınıfı öğrencileri ise Barış Abimizi canlandırarak şarkılarıyla etkinliğimizi renklendirdiler.

Ock

4/F Sınıfı "Dönem Sonu Etkinlikleri " kapsamında  En Sevdiğini Paylaş  ve etkinliğini gerçekleştirdiler. En sevdikleri nesneleri  neden sevdiklerini anlatan öğrenciler daha sonra bu nesneleri arkadaşları ile paylaştılar.4/F sınıfının diğer etkinliği ise Yetenek Paylaşım Saati. Bu etkinlikte ise öğrencilerimiz ilgi duyduğu alanda sunum yaparak arkadaşları ile bilgi paylaşımında bulundurlar.

Ock

3/D sınıfı "Dönem Sonu Etkinlik Haftası" kapsamında yetenek paylaşımı alanında  yaşam becerilerini geliştirmek amacıyla soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak bir etkinliği hayata geçirdi. Öğrenciler kendilerine atkı ördüler. Atkı örme aşamasında arkadaşları ile çeşitli paylaşımlarda bulundular.