Nis

Dilimiizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen video yarışmasında ilçe 2.si olan okulumuz 2/B Sınıfı öğrencisi Elif ŞIVGIN'a okul müdürümüz Şenol ALKAN tarafından madalya takdim edildi.Öğrencimizi, öğrenci velisini, sınıf öğretmeni ve Dilimizin Zenginlikleri Komisyon üyelerini tebrik eder öğrencimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz  Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle 23 Nisan ULusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Nis

İlçemizde düzenlene Zeka Oyunları Turnuvasında  Equlibrio oyununda 4/E sınıfı öğrencisi Kerem BAŞTÜRK  ilçe 2.si

QBitz oyununda 4/C sınıf öğrencisi Ömer GÜRBÜZ ilçe 2.si

Mangala oyununda 3/D sınıfı öğrencisi Aybüke BODUKÇU ilçe 4. sü

Pentago oyununda Göktuğ Efe DEMİRHAN ilçe 4.sü olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi,  sınıf öğretmenlerini, turnuvaya çalıştıran Zeka Oyunları Komisyonu ve öğretmenlerini, öğrenci velilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 3/F sınıfı öğrencileri önce velilerine daha sonra tüm okul öğrencilerimize Karagöz Hacivat gösterisi sundular. Emek veren öğrencilerimize ve sınıf öğretmeni Seher Nilüfer PEHLİVANLI'ya teşekkür ediyoruz.

Mrt